شاید بتوان تشخیص بیماریها با استفاده از الگوریتمهای هوش مصنوعی ابتکاری مکاشفهای و فراابتکاری را مفیدترین و صلحآمیزترین کاربرد هوش مصنوعی در پیدایش علم پزشکی تاکنون دانست.
در دو دهه اخیر،دانشمندان، پژوهشگران و محققان زیادی سعی داشته اند تا با به کارگیری تکنیک های مختلف هوش مصنوعی و کاربردهای الگوریتم های تکاملی و فراتکاملی، مانند شبکه های عصبی مصنوعی، شبکه های فازی، الگوریتم های ژنتیک، و ترکیب آنها با روش تخمین مبتنی بر شباهت، بتوانند بر دقت عملیات تخمین در تشخیص بیمارهایی مانند، سرطان، بیماریهای قلبی-عروقی، دیابت و….کمک کنند. هدق این تحقیق؛توصیفی از کاربرد الگوریتم های مختلف تکاملی و فراتکاملی و ترکیب نرم افزاری آنها،در تشخیص دقیقتر بیمارها می باشد.
امروزه، از شایعترین بیماریها و علل مرگ و میر در دنیای امروز بیماریهایی مانند سرطان،ناراحتیها قلبی- عروقی، دیابت و.. می توان نام برد که ضرورت دارد توسط داده کاوی هوش مصنوعی، با روش تخمین، مبتنی بر شباهت و ترکیب مدلهای پیشنهاد شده، الگوریتم های کاربردی،تشخیص این نوع بیماریها را از طریق، عواملی چون سن، جنسیت، فشار خون، میزان کلسترول و … پیش بینی، و در نهایت، میزان ریسک بیمار در مقابل بیماری، را با تشخیص دقیق کاهش داد.
در این تحقیق ما با مطالعه الگویتم های تکامل یافته، اکتشافی، ب و بهره گیری از روشهای یادگیری ماشین(دستهبندی شبکه عصبی)، کاربرد انواع، الگوریتم های تکاملی و فراتکاملی درتشخیص بیماریهای سرطان، قلبی – عروقی، دیابت و.. را مورد بررسی قرار داده ایم، که علیرغم تمام جنبه های مثبت، الگوریتم تکاملی و فراتکاملی، کاربردی در تشخیص بیماریها، باید گفت، که در روش الگوریتم ها، برای تشخیص بیماریها، از مسیر پیش بینی، هیچ تفاوتی بین خصوصیات نرم افزاری الگوریتمها دیده نمی شود و در آنها، تمام خصوصیات از یک سطح اهمیت برخوردار، وکاربرد همه آنها یکی ست، که ضرورت استفاده از الگوریتم های فرامکاشفه ای در تشخیص دقیق تر بیمارها را نتیجه می دهد.
جهت سفارش کامل این تحقیق با کلمات کلیدی : الگوریتم، تکاملی،فراتکاملی،هوش مصنوعی، داده کاوی،تشخیص،بیماری روی کلید زیر… کلیک کنید
کاربرد الگوریتم های تکاملی و فراتکاملی در تشخیص بیماری
کلمات کلیدی : الگوریتم، تکاملی،فراتکاملی،هوش مصنوعی، داده کاوی،تشخیص،بیماری
نقد و بررسی
امتیاز بدهید
خلاصه : کاربرد الگوریتم های تکاملی و فراتکاملی در تشخیص بیماری